Kotona kehossa

Syvenevää yhteyttä aistivaan kehoon, tunteisiin ja omaan ytimeen.

Luovia välineitä hyvinvointiin

Keho kertoo, mitä sinussa on menossa juuri nyt. Mitä tunnet? Mitä kehosi kertoo tarpeistasi?

Hyvä kehotietoisuus on arjen kansalaistaito. Huomaat, milloin on tarve hengähtää ja hellittää. Sen avulla voit säädellä stressiä ja tunnetilaasi, pitää hyvinvoinnistasi hyvää huolta ja ja nauttia kehollisuudestasi.

Kehon kuuntelu tarjoaa myös väylän syvälliseen terapeuttiseen työskentelyyn. Kaipaatko tulla kohdatuksi aidosti kaikkine tunteinesi? Oppia olemaan myötätuntoisempi itseäsi kohtaan? Antaa tilaa aidon minuutesi tulla esiin suorittamisen ja erilaisten opittujen roolien takaa?

Olemme järjestäneet v. 2004 alkaen kansainvälisiä seminaareja, työpajoja ja lyhytkursseja. Työkaluvalikoimaa on kehitetty yhteistyössä Elämäntaidefoorumilla, joka on tuonut Suomeen myös Karen Roeperin kehittämän Essential Motion – liiketerapeuttisen työskentelyn.

Kotona kehossa -valmennus

Sinulle, joka olet muutoksessa ja haluat selkeyttää omaa tietäsi.

Valmennus on 10 kk matka pienryhmässä. Voit osallistua valmennukseen oman kasvusi ja hyvinvointisi vuoksi. Se tukee myös työhyvinvointia sekä vahvistaa ammattiosaamistasi, jos työskentelet vuorovaikutteisilla aloilla (esim. terapeutit, liikunnan ammattilaiset, opettajat), toimit luovalla alalla tai käytät kehoasi ilmaisuun (esim. muusikot, taiteilijat).

Haluaisitko Kotona kehossa -valmentajaksi?

Kotona kehossa -valmentajakoulutus on jatkoa valmennukselle. Tällä jaksolla saat työkaluja ohjata kehotietoisesti omia asiakkaitasi.

Kotona kehossa -työpajat

Työpajat tarjoavat syvällisiä sukelluksia kehotietoisuuteen, inspiraatiota arkeesi ja ajan kuulostella omia tunteitasi ja tarpeitasi. Katso ajankohtaista -valikosta, mitä juuri nyt on tulossa!
Vinkki: Essential Motion -kesäkurssi järjestetään perinteisesti heinäkuun loppupuolella Kemiönsaarella. Kesäkurssi on ainutlaatuinen kokemus:
se tarjoaa kiiretöntä aikaa luonnonläheisesti, syvyyttä itseesi, leikkiä ja yhteyttä kesäiseen luontoon. Tiedot seuraavasta kesäkurssista julkaistaan helmikuussa.

Kotona kehossa -kansainväliset seminaarit

Kotona kehossa -Home in the Body -seminaarit tarjoavat runsaan valikoiman luentoja ja kokemuksellisia työpajoja. Mukana on sekä kotimaisia että ulkomaisia huippuasiantuntijoita, jotka työskentelevät kehon ja mielen yhteyden parissa eri näkökulmista. Seminaareja on pidetty v. 2016 ja 2017 Tampereella.

Pesso Boyden System Psychomotor

Korjaavat uudet muistot

Pesso Boyden System Psychomotor (PBSP) on kehon ja mielen yhteyttä hyödyntävä innovatiivinen terapia. Viisas Keho Oy – Wise Body Ltd on menetelmän maahantuoja ja järjestää aiheesta ammatillista täydennyskoulutusta, avoimia tapahtumia ja terapiaryhmiä.

Etsitkö asiantuntijaa?

Etsitkö innostavaa ohjaajaa omalle ryhmällesi, tapahtumaasi tai työpaikallesi? Seminaariin tai vaikkapa webinaariin?

Haluatko syvempää ymmärrystä esimerkiksi

• kehosta ja tunteista
• aidosta kohtaamisesta, kosketuksesta
• luovasta liikkeestä – vapauttavasta ilmaisusta
• mindfulnessista ja itsemyötätunnosta
• sukupuolen moninaisuuteen liittyvistä kysymyksistä
• kehosta ja äänestä
• hengityksestä
• häpeän työstämisestä
• korjaavista uusista muistoista
• kehityksellisistä traumoista ja traumoista toipumisesta
• jostakin muusta?

Viisas Kehon yhteistyöverkostossa on monia asiantuntijoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Ota
yhteyttä, niin mietimme kanssasi, kuka voisi olla sopivin ohjaaja tilaisuuteesi!

© Viisas Keho Oy