Rakkauden kieli - webinaari 7.5.2024

Haluatko oppia lisää rakkauden kielestä?

Rakkauden kieli on kohtaamista ja kommunikointia, joissa yhdistyvät sanallinen ja sanaton viestintä.

Ehkäpä sisimmässäsi toivot avointa, lämminhenkistä sielujen aitoa kohtaamista rakastettusi kanssa? Rakkauden kieli ei kuitenkaan ole itsestään selvää eikä helppoa! Meihin on rakentunut erilaisia suojakuoria, joiden taakse olemme oppineet piiloutumaan ja joiden kautta usein automaattisesti kommunikoimme. Suojat ovat useimmiten rakentuneet emotionaalisista traumoista ja vaille jäämisistä jo lapsuudessamme ja nuoruudessamme. 

Tule mukaan webinaariimme ti 7.5.2024 kuulemaan, oivaltamaan ja keskustelemaan aiheesta lisää! Webinaarin asiantuntijavieraana pari- ja perhepsykoterapeutti ET, PBSP-terapeutti Sari Junno. 

Webinaari syventää ymmärrystä rakkauden kielestä, sen esteistä ja taidon kehittämisestä. Tutkimme aihetta psykomotorisen Pesso-Boden -terapian (PBSP) kautta: miten uudet korjaavat vuorovaikutukselliset kokemukset voivat rakentaa taitoa toimia nykyisisissä, aikuisissa ihmissuhteissa ja parisuhteissa. Sari Junnolla on pitkä kokemus pariterapiasta ja hän soveltaa psykomotorisen Pesso-Boyden -terapian työkaluja asiakastyössään. 

Lue lisää Sarin blogipostauksesta:

MITÄ ON SYDÄMEN KIELI?

 

Aika: 7.5.2024 klo 18.00-19.30

Ilmoittautuminen: täytä alla oleva lomake. 

Osallistumismaksu: Ennakkovaraajan etuhinta 30.4.2024 asti:  45 €/hlö, pariskunnat 65 €. 

1.5.2024 alkaen hinta 55 €/hlö ja pariskunnat 75 €. Hinnat sis .alv 24%.

Huomaa: Jos taloudellinen tilanteesi on tiukka, kysy mahdollisuutta stipendialennukseen.

Paikka: Zoom. Tallenne katsottavissa 7.6.2024 asti (tapahtumaan ilmoittautuneille.)

Webinaarin asiantuntija: Sari Junno – haastattelijana Riitta Saarikko 

 

Lisätiedot:

riitta(at)viisaskeho.fi 

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudun webinaariin:


    Ilmoittaudun parisuhdewebinaariin ti 7.5.2024Ilmoittaudun ennakkovaraajan etuhinnalla viimeistään 30.4.2024Haluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    Saat spostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Jos vahvistussähköpostia ei kuulu kahden arkipäivän kuluessa, olethan tarvittaessa yhteydessä riitta(at)viisaskeho.fi. Suosittelemme myös tarkistamaan roskapostikansion.

    Kiitos!

    © Viisas Keho Oy