PBSP - rakennelmaryhmä

Iltaryhmä Helsingissä 2024

Aika:  viiden kerran sarja keskiviikkoisin klo 17.30-20.30. Päivämäärät:

2.10.2024

16.10. 

30.10.

13.11. ja

 27.11. 

varalla 4.12. tai 11.12, jos ryhmän kanssa erikseen sovitaan.

 
Paikka: Vauvauinti Kultakalat, Pellervontie 39, Helsinki
 

Pienryhmä on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat turvallista tilaa omalle sisäiselle kasvullesi. Edellytyksenä rakennelmaryhmään osallistumiselle on, että olet jo tutustunut PBSP-terapiaan esim. osallistumalla  PBSP-kehollisten harjoitusten ryhmään (ks. lisätiedot) . Ota yhteyttä, jos mietit tämän ryhmän soveltuvuutta sinulle, niin keskustellaan asiasta.

Illoissa teemme PBSP-kehollisia harjoituksia, minirakennelmia ja täysiä tunnin kestäviä PBSP-rakennelmia. 

Rakennelmassa yksi henkilö saa tilan tutkia syvemmin itselle ajankohtaisia kysymyksiä noin tunnin ajan. Rakennelmassa tärkeää on, että ihminen voi turvassa sanoittaa omassa elämässä tällä hetkellä haasteellista tai hämmentävää asiaa, ja että hän kokee tulevansa kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi oman kokemuksensa kanssa.  Työskentelyssä tutkimme, näyttäytyykö tämän hetken tilanteessa jokin tarve, jota vaille ihminen on aiemmassa kehityksessään jäänyt. Ja löytyykö tapa luoda uusi korjaava symbolinen kokemus “uusi muisto”, joka täyttäisi tämän vaille jäämisen tai korjaisi trauman juuri henkilölle itselleen oikealla tavalla. Kun ihminen saa tunnetason yhteyden vaihtoehtoiseen ja tyydyttävään mahdollisuuteen, miten elämä olisi aikoinaan voinut mennä, tuntuu se kehossa helpotuksena. Samalla nykyhetken vaikeuksien/haasteiden ratkaisemiseen avautuu uusia voimavaroja, mahdollisuuksia ja luovuutta. Huomaa kuitenkin, että mitään “pakkoa” uuden muiston tekemiseksi tietyllä tavalla ei ole. Tärkeintä on, että rakennelman saaja on halukas avoimella mielellä tutkimaan ja lisäämään ymmärrystään oman elämänsä kohdasta ja että tavoitteena on  turvallinen ja tiedostava lopputulos.

Rakennelma-työskentelyssä ryhmän muilla jäsenillä on mahdollisuus toimia roolihenkilöinä, kun uutta vaihtoehtoista kokemusta luodaan. Seuraamalla yhden henkilön matkaa on mahdollisuus peilata ja tutkia oman elämän kysymyksiä. Jokaisella on tila jakaa omista kokemuksistaan rakennelman jälkeen.

Teemme myös koko ryhmän kanssa kehollisia harjoituksia, jotka tukevat omaa hyvinvointia ja ydintä.

Hinta: 70 €/kerta. Jos saat henkilökohtaisen rakennelman, niin tästä kokoontumiskerrasta lisähinta 50 €.

Hinnat sis. alv 25,5% ja alv 14% (iltapala).

Huomaa: Jos maksu on sinun elämäntilanteellesi nyt liian korkea, olethan yhteydessä niin voimme keskustella mahdollisesta stipendialennuksesta.

Peruutusehdot: Voit tulla ensimmäiseen kokoontumiskertaan tutustumaan, ja tämän perusteella päättää, sitoudutko osallistumaan jäljellä oleviin kertoihin. Ilmoittautuminen on sitova ja maksu tulee niistä kerroista, jotka viimeistään ennen toista tapaamista ilmoitat sopivan sinulle.  Jos sinulle tulee sairastumisesta johtuva yllättävä este osallistua, tältä kerralta maksuna vain omavastuu 35 €, muissa tapauksissa normaalimaksu (70 €) . Jos järjestäjä joutuu peruuttamaan tapaamisia, maksua ei peruuntuneista kerroista peritä. 

Tarjolla iltapalaa! 

Ohjaaja:

Riitta Saarikko

puhelin 050 367 6891

sähköposti: riitta(at)viisaskeho.fi

Ilmoittaudun mukaan rakennelmaryhmään/ haluan lisätietoja


    Ilmoittaudun PBSP-rakennelmaryhmään, alkaa 2.10.2024Haluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    Jos et saa vastausta 2 vrk sisällä, otathan yhteyttä:

    puhelin 050 367 6891

    sähköposti: riitta(at)viisaskeho.fi

    © Viisas Keho Oy