PBSP - keholliset harjoitukset

Itsetuntemusta ja oivalluksia kehon kielestä

Aika: kolme keskiviikkoiltaa, 21.8; 4.9. ja 18.9.2024 klo 17.30-20.30

Paikka: Vauvauinti Kultakalat (liikuntatila), Pellervontie 39, Helsinki

Ohjaaja: Riitta Saarikko

Psykomotorisen Pesso Boyden -terapian (PBSP) yksinkertaiset ja selkeät keholliset harjoitukset tarjoavat oivalluksia omasta itsestäsi, kehollisista reaktioistasi ja tunteistasi erilaisissa tilanteissa. Näiden tiedostaminen lisää kehotietoisuuttasi, avaa itseymmärrystäsi ja tukee kykyäsi pitää huolta hyvinvoinnistasi.

Ryhmä sopii kaikille, jotka haluavat lisätä kehollista itsetuntemusta. Se tarjoaa myös välineitä, jos itse käytät kehotietoisuutta esim. omassa työssäsi. Ryhmä sopii myös, joka haluat tutustua PBSP-terapiaan tai olet kiinnostunut saamaan PBSP-terapiaistuntoja (rakennelmia). Voit myös jatkaa myöhemmin alkavassa rakennelmaryhmässä (ks. lisätiedot).

Hinta: 70 €/kerta. Hinta sis. alv 24%. Tarjolla iltapalaa!

Huomaa! Jos olet osallistunut aiemmin Riitan ohjaamiin PBSP-ryhmiin aiemmin, voit tulla mukaan konkarin etuhinnalla 30 €/ilta (sis alv).

Voit tulla ensimmäiselle kerralle kokeilemaan, onko tämä ryhmä sinua varten. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmoittautuessasi tiedät, ettet pysty osallistumaan jollekin tapaamiskerralle, ilmoita siitä, niin tästä kerrasta ei maksua. Jos joudut yllättäen jäämään pois tapaamisesta (esim. sairastumisen takia), maksu tästä kerrasta vain omavastuu 20 € (sis alv 24). Jos järjestäjä joutuu peruuttamaan tapaamisen, maksua ei peritä.

Huomaa! Jos osallistumismaksu on elämäntilanteeseesi nähden liian korkea, ota yhteyttä, niin selvitetään stipendimahdollisuutta.

Ilmoittaudun PBSP-kehollisten harjoitusten iltaryhmään:


  Ilmoittaudun PBSP- kehollisten harjoitusten iltaryhmään HelsingissäHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

   

  Jos et saa vastausta 2 vrk sisällä, otathan yhteyttä:

  puhelin 050 367 6891

  sähköposti: riitta(at)viisaskeho.fi

  © Viisas Keho Oy