Majoitus- ja ruokailuvaraus Kotona kehossa -valmennusviikonloppuun 15.-16.6.2024

Västanfjärdin kursseillamme voit majoittua Villa Ulrikassa. Jokaiselle löytyy oma makuuhuone. Voit varata meiltä lakanat ja pyyheliinat tai ottaa mukaan omat.

Työskentelemme noin 1 km päässä sijaitsevassa Vårdkasen-seuratalossa (osoite Seuratalontie, 25830 Västanfjärd).

Ruokailuista:

Järjestämme lounasta & välipalaa tarjolle kurssipaikkaamme Vårdkaseniin, aamiaista on tarjolla Ulrikaborgissa eli Villa Ulrikan viereisessä vaaleanapunaisessa talossa, samoin perjantaina ja lauantaina iltapalaa. Suosimme kotitekoista luomu- ja lähiruokaa sekä villiyrttejä Villa Ulrikan ympäristöstä. Lounaaseen kuuluu myös jälkiruoka. Välipalat kuuluvat kurssihintaan, muista ruokailuista maksu erikseen varauksesi mukaisesti (ks. hinnat alla olevasta ilmoittautumislomakkeesta). Toki voit ottaa myös omia eväitä (Villa Ulrikassa on täysin varusteltu keittiö, samoin seuratalolla). Lauantai-iltana voit valita haluatko meiltä iltapalaa, omia eväitä tai vaikkapa lähteä syömään kävelymatkan päässä olevaan Terassn-kesäravintolaan.

La-iltana voimme (toki jokainen kuulostellen omaa jaksamista) myös lämmittää pihasaunaa, käväistä uintiretkellä joko järvellä tai meressä. Aamu-uinnille mereen voi pulahtaa muutaman sadan metrin päässä olevalta laiturilta.

Lähikauppa Knallis on auki perjantaina klo 18 asti ja lauantaina klo 9-13 (ehkä kesällä klo 15 asti). Laajempi valikoima löytyy Kemiön keskustasta (S-Market ja K-supermarket), jotka ovat tulomatkan varrella (Villa Ulrikaan on Kemiöstä matkaa 18 km). 

Voit tutustua Villa Ulrikaan tarkemmin sivulla: ks. lisätiedot ja kuvat

Saapuminen:

Jos saavut pe-iltana, ilmoitathan vaikkapa tekstarilla/ wa-viestillä, milloin suunnilleen olet perillä, niin tiedämme avata sinulle oven. 

Toki, jos haluat tulla “turistumaan” Kemiönsaarella tai lomailemaan jo torstaina, niin olet tervetullut – saat kolmannen yön samaan hintaan kahden yön majoittumisen kanssa! 

Jos liikut julkisilla, katso linja-autojen aikataulut Salosta, Turusta tai Helsingistä Kemiöön. Voimme tulla sinua vastaan Kemiön linja-autoasemalle, ilmoita milloin olet siellä.

Osoite:

Villa Ulrika, Vestanvikintie 75, 25830 Västanfjärd.

Ulrikaborg (vaaleanpunainen talo, Riitan koti), Vestanvikintie 63, 25830 Västanfjärd.

 

Työskentelyä varten ota mukaan mukavia vaatteita ja säähän sopivia jalkineita – osaksi voimme olla myös ulkona. Jos haluat uimaan, ota myös uimapuku. Jumppamattoa et välttämättä tarvitse vaan voit lainata meiltä. 

Huomaathan, että olemme saaristossa, jossa lehmät laiduntavat lähellä. Jos sinulla on kesäisiä allergioita, muistathan ottaa tarvitsemasi lääkkeet mukaan. Myös punkkitarkastus on hyvä tehdä luonnossa liikkumisen jälkeen.

Olethan yhteydessä, jos sinulla kysyttävää!

 Lämpöisesti tervetuloa!

Varaan majoitukset ja ruokailut:


    Varaan majoituksen pe-su (2 yötä) yht. 70 €tulen jo torstaina, varaan myös to-pe yön (ei lisämaksua)Varaan majoituksen la-su (1 yö) yht. 45 €En tarvitse majoitustavaraan talon lakanat ja pyyheliinat 8 €


    Varaan pe-iltapalan 9 €Varaan aamiaisen la 9 €Varaan aamiaisen su 9 €Varaan lounaan la 18 €Varaan lounaan su 18 €Varaan la päivällisen/iltapalan 9 €Minulla on omat eväät, en varaa ruokailuja

    © Viisas Keho Oy