Majoitus- ja ruokailuvaraus Kotona kehossa -valmennusviikonloppuun 6.-7.8.2022

Lämpöisesti tervetuloa vieraaksemme "mummolatunnelmaan"!

Västanfjärdin kursseillamme voit majoittua Villa Ulrikassa, Ulrikaborgissa tai naapurissa Marjatta Karikosken emmännöimässä Tallitontussa. Tarjolla on jokaiselle oma huone. Taloissa on täysin varustellut keittiöt. Toki halutessasi voit vaikka pystyttää teltan pihapiiriin (kysy tästä erikseen)!

Aamiaisille ja iltapalalle/päivälliselle kokoonnumme Ulrikaborgin pitkän pöydän ääreen. Lounaat ja välipalat nautimme Vårdkasenissa, joka on myös työskentelymme tukikohta. Lounaisiin sisältyy myös jälkiruuat. Majoituspaikoista on Vårdkaseniin matkaa noin 700-800 m.

Voit tutustua Villa Ulrikaan tarkemmin sivulla: ks. lisätiedot ja kuvat

Jos saavut pe-iltana, ilmoitathan vaikkapa tekstarilla/ wa-viestillä, milloin suunnilleen olet perillä, niin opastamme sinut omaan taloosi.

Osoitteet:

Villa Ulrika, Vestanvikintie 75, 25830 Västanfjärd.

Ulrikaborg (vaalenapunainen talo, Riitan ja Matsin koti), Vestanvikintie 63, 25830 Västanfjärd.

Tallitonttu, Valdemarinpolku 1, 25830 Västanfjärd (Google Maps ei löydä tätä osoitetta, joten kannattaa etsiä Västanfjärdin vanha kirkko, josta on lyhyt matka perille).

Vårdkasen, Seuratalontie 1, 25830 Västanfjärd.

Olethan yhteydessä, jos sinulla kysyttävää!

Varaan majoitukset ja ruokailut:


    Varaan majoituksen pe-su (2 yötä) yht. 70 €Varaan majoituksen la-su (1 yö) yht. 35 €Varaan talon lakanat ja pyyheliinan 5 €En tarvitse majoitusta


    Varaan pe-iltapalan, 8 €Varaan aamiaisen la 8 €Varaan aamiaisen su 8 €Varaan lounaan ja välipalat la 20 €Varaan lounaan ja välipalat su 20 €Varaan la päivällisen/iltapalan 8 €Minulla on omat eväät, en varaa ruokailuja

    © Viisas Keho Oy