Hyvinvointia saaristosta

Kaipaatko luonnonläheistä lomaa tai taloa etätyöhön? Tule vieraaksemme Västanfjärdiin Kemiönsaarelle!

Isoäidin talossa on kaikki mukavuudet ja majoittumaan mahtuu vähän isompikin seurue (sänkypaikkoja 7 kpl). Talon ikkunasta on näkymä Västanfjärdin lahdelle. Kesäisin näet myös niityllä laiduntavia lehmiä sekä pienen kävelymatkan päässä lampaita. 

Halutessasi myös Studio Viisas Kehon vastaanotto on käytettävissäsi naapurissasi! Voit varata aikoja rentouttavaan hierontaan tai kehoterapiaan. Kesäisin voit kysyä retkestä nostalgisella puuveneellä.

Västanfjärdin kylässä on ”kaikki tarpeellinen”! Kyläkauppa Knallis on tunnettu loistavasta palvelustaan ja hyvästä kalatiskistä. Myös idyllisessä kirjastossa kannattaa ehdottomasti piipahtaa. Kävelymatkan päästä isoäidin talolta löytyy Kalkholmen Marina, kesäravintola, Padel-kenttä, vierasvenesatama, kannotti- ja suppilautavuokraamo. Tunnelmallinen golf-kenttä Bjärkas sijaitsee neljän kilometrin päässä.

Voit siis saapua isoäidin talolle niin autolla kuin veneellä (venepaikka sisältyy hintaan). Autolla matkaa Helsingistä on noin 2 tuntia, Turusta tunti.

Kylästä löytyy kivoja luontopolkuja ja jatulintarha. Kemiönsaaren Västanfjärdistä sanotaan ”Allting är lite bättre i Västanfjärd – Kaikki on vähän paremmin Västanfjärdissä.” Oli tuo totta tai ei – kylässä on vanhan ajan rauhaisa ja ystävällinen tunnelma!

Kerro toiveistasi, niin mietitään yhdessä juuri sinulle, perheellesi tai ystävillesi kehoa ja mieltä rauhoittava kiva oleskelu!

Isoäidin talo

  • 1960 rakennettu talo kolmessa kerroksessa. Itä-eteläseinustalla patio, länsi-pohjoispuolella myös katettu oleskeluun sopiva seinusta. 
  • Alakerrassa halli, keittiö, olohuone, 2 mh, WC & suihku. Yläkerrassa 2 mh, halli ja wc. Pohjakerroksessa sähkösauna & suihku.
  • Keittiön varustus: jk/pk, liesi, tuuletin, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin.
  • Talviasuttava
  • WiFi -yhteys on.
  • Lämmitys: vesikiertoiset patterit, keittiössä puuhella.

Lakanat ja pyyheliinat eivät sisälly hintaan. Voit vuokrata ne erikseen. Loppusiivous on myös ostettavissa erilliseen hintaan.

Suositeltavaa on varata siivous varauksen yhteydessä. Keskimääräinen siivoushinta perussiististi pidetylle talolle on 90 €. Mikäli siivous on puutteellisesti tehty, veloitetetaan siitä tehdyn työn mukaan erikseen (min. 70 €).

 

© Viisas Keho Oy