Villa Ulrika

Kaipaatko luonnonläheistä lomaa tai taloa etätyöhön? Tule vieraaksemme Västanfjärdiin Kemiönsaarelle!

Villa Ulrika henkii aitoa 1960-luvun retrotunnelmaa!  Talviasuttavassa talossa on kaikki mukavuudet.   

Villa Ulrikaan (noin 160 m2)  mahtuu majoittumaan vähän isompikin seurue (sänkypaikkoja 6 kpl, lisävuotein 9 -10 henkilöä tai 5 henkilöä, jos jokainen haluaa oman huoneen).

Talon itä-etelä -ikkunoista on näkymä merelle Västanfjärdin lahdelle. Kevätaamuisin linnunlaulu on taattua ja voit bongata merilintuja muuttomatkalla tai merikotkan liitelemässä. Kesäisin näet niityllä laiduntavia lehmiä sekä pienen kävelymatkan päässä lampaita. Keskikesästä alkaen voit poimia lähimetsästä ainekset mustikkapiiraaseen tai etsiä vaikkapa kanttarelleja.

Halutessasi Studio Viisas Kehon palveluja löytyy ihan naapurista!  Voit varata ajan rentouttavaan hierontaan tai kehoterapiaan, osallistua kesäisin pilates-tunneille tai erikoiskursseille. Voit myös kysyä retkestä nostalgisella, 1960-luvun tunnelmaisella puuveneellä lähisaarille tai visiittiä Taalintehtaan suositulle keskiviikkotorille.

Västanfjärdin kylässä on ”kaikki tarpeellinen”!

Kyläkauppa Knallis on tunnettu loistavasta palvelustaan ja hyvästä kalatiskistä. Myös idyllisessä kirjastossa kannattaa ehdottomasti piipahtaa. Kävelymatkan päässä Villa Ulrikasta löytyy Kalkholmen Marina, kesäravintola, Padel-kenttä, vierasvenesatama, kanootti- ja suppilautavuokraamo. Tennsikentällekin on matkaa alle kilometri. Tunnelmallinen golf-kenttä Bjärkas sijaitsee neljän kilometrin päässä. Kävelymatkan päässä on myös Västanfjärdin kaksi kirkkoa: 1700-luvulla rakennettu puukirkko ja 1900-luvun alussa rakennettu kivikirkko.

Voit saapua Villa Ulrikaan niin autolla kuin veneellä (venepaikka sisältyy hintaan). Autolla matkaa Helsingistä on noin kaksi tuntia, Turusta tunti.

Kylästä löytyy kivoja luontopolkuja ja jatulintarha. Kemiönsaaren Västanfjärdistä sanotaan ”Allting är lite bättre i Västanfjärd – Kaikki on vähän paremmin Västanfjärdissä.” Oli tuo totta tai ei – kylässä on vanhan ajan rauhaisa ja ystävällinen tunnelma niin lomailla kuin viipyä vaikkapa etätöissä. Vieraamme ovat sanoneet, että kylä henkii vanhanajan “mummolatunnelmaa”.

Villa Ulrika

  • 1960 rakennettu talo (2 asuinkerrosta + kellarikerros). Itä-etelä -seinustalla katettu terassi (merinäköala), länsi-pohjoispuolella katettu patio. 
  • Alakerrassa halli, keittiö, iso olohuone, 1 mh, työhuone (toimii tarvittaessa makuuhuoneena), WC & suihku. Yläkerrassa 2 mh, halli ja pieni wc.
  • Keittiön varustus: jk/pk, liesi, tuuletin, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin.
  • Talviasuttava.
  • WiFi -yhteys on.
  • Puinen soutuvene käytettävissä.
  • Lämmitys: vesikiertoiset patterit, keittiössä puuhella ja olohuoneessa takka.
  • Matka venerantaan 250 m,  kesäravintolaan/ padel-kentälle ja suppilauta & kanoottivuokraamoon  n. 600 m, lähikauppaan 1,7 km, Gräggnäsin yleiselle uimarannalle 4,7 km (hyppytelineet & uimalaiturit), tenniskentälle 1km ja golf-kentälle 4,5 km.

HINNAT:

TALVIKAUSI 1.10. -30.4.  KYSY TARJOUS!

12.6.-19.8., koko talo käytössäsi (>2 henkilölle):

440 €/  2 vrk

855 €/ 7 vrk

vain alakerta (2 henkilöä):

240 €/ 2 vrk

560 €/ 7 vrk

1.5.-12.6. & 20.8-30.9., koko talo (>2 henkilöä):

320 €/ 2 vrk

690  €/ 7 vrk

vain alakerta (2 henkilöä):

195 €/ 2 vrk

420 €/ 7 vrk

Lakanat ja pyyheliinat eivät sisälly hintaan. Voit vuokrata ne erikseen (15 €/hlö).

Loppusiivous on myös ostettavissa erilliseen hintaan. Suositeltavaa on varata siivous varauksen yhteydessä. Siivoushinta perussiististi pidetylle talolle on 95 €.

Mikäli siivous on puutteellisesti tehty, veloitetaan siitä tehdyn työn mukaan erikseen (min. 70 €).

Kerro toiveistasi, niin mietitään yhdessä juuri sinulle, perheellesi tai ystävillesi mukava aika Villa Ulrikassa!

© Viisas Keho Oy