Essential Motion -kesäkurssi saaristossa 2024

Aikaa itsellesi: kehon ja tunteiden kuuntelulle & keholeikille

Kaipaatko kesääsi jotakin erityistä vain itseäsi varten? Haluatko hellittää ja tuntea kehosi eläväisemmäksi? Lomaa, jonka jäljiltä voit kokea olevasi enemmän yhteydessä omaan sisäiseen viisauteesi ja aitoon iloon? 

Kurssin lempeät harjoitukset tarjoavat tilan kuulostella kehoasi, tunteitasi ja sydäntäsi. Saat aikaa kääntää huomiota elämäsi tärkeisiin kysymyksiin ja herätellä luovuuttasi luonnon äärellä. Liikkuen ja leväten, halutessasi myös kirjoittaen, laulaen tai piirtäen.

Keholeikki avaa yhteyttä aitoon itseemme ja vapaampaan ilmaisuun ilman suorittamista tai ponnistelua. Kurssi tarjoaa tilan kohdata tunteita ja tulla kohdatuksi ja hyväksytyksi juuri sinuna. Voit kääntää huomiotasi sisäänpäin itseesi tai toisaalta liikkua, tanssia ja leikkiä yhdessä toisten kanssa – herätellä elävyyttäsi kaikilla aisteilla! Löytää yhteyttä onnellisuuteen ja keveyteen.

Leikki on voimavara, jota kannattaa vaalia ja herätellä.

Liikumme myös luonnossa ja teemme nostalgisen puuveneretken lähisaarille (säävaraus).

“Turvallisella ryhmällä on valtava voima, kun ottaa uusia askeleita.”  -Leena

“Olen osallistunut useampana kesänä Västanfjärdissä Riitta Saarikon ja Pirjo Salon ohjaamille Essential Motion – kursseille. Hyväksyvää kehollista läsnäoloa, pidäkkeistä irtaantumista. Jotakin uutta mahdollisuutta. Tätä liikettä ja rytmiä haluaa lisää.” – Hannu Sirkkilä (lainaus blogipostauksesta HS Valmentamo Portin sivuilta)

Tule mukaan myös kesäkurssin etkopäivään ke 24.7.! Etkopäivä tarjoaa rennon laskeutumisen kesäkurssille ja aikaa kehonhuollolle! Etkopäivässä voit kokeilla helppoja kehoa huoltavia harjoituksia spiraalistabilaation, faskia-venyttelyn ja pilateksen keinoin sekä lisäksi aikaa kulttuuriretkeilylle Kemiönsaarella Lue lisää etkopäivästä… 

Aika: 25.7.-26.7.2024, aloitamme torstaina klo 10 ja kurssi päättyy perjantaina klo 18. Voit mieluusti saapua jo edellisenä iltana tai osallistua myös etkopäivään ke 24.7.).

Paikka: Västanfjärd, Kemiönsaari.

Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 284 € 15.6.2024 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 314 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaat ja välipalat (sis. alv).

Huomaa! Edullinen hinta etko-päivä & kesäkurssi (24.7.-26.7.) yhteishintaan ennakkovaraajan etuhinnalla yht. 364 € (15.6. jälkeen ilmoittautuneille 394 €).

Majoitus: Kotimajoitus (45 €/yö/ 1hh; 35 €/yö/2hh). Runsas aamiainen 9,50 €.  Ilmainen telttapaikka mahdollinen. Majoituspaikalla täysin varusteltu keittiö, jos haluat mukaan omia eväitä.

Stipendirahasto: Jos kurssin hinta on budjettiisi nähden liian korkea, kirjoita vapaamuotoinen hakemus perusteluineen. Toimita hakemus riitta(at)viisaskeho.fi -osoitteeseen viimeistään 15.6.2024 mennessä.

Ohjaajat: Pirjo Salo & Riitta Saarikko

Pirjo ja Riitta ovat mm. Kotona kehossa -valmentajakouluttajia, Rosen-terapeutteja ja Essential Motion -ohjaajia.

Lisätiedot:
riitta(at)viisaskeho.fi tai pirjo(at)pirjosalo.fi

Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudun Essential Motion -kesäkurssille 2024:


    Ilmoittaudun kesäkurssille 25.-26.7.2024Ilmoittaudun myös etkopäivään 24.7. edullisella yhteishinnallaIlmoittaudun ennen 15.6.2024 ennakkovaraajan etuhinnallaHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    Huomaa! Jos et saa 2 vrk sisällä ilmoittautumisestasi kuittausta spostiisi, otathan yhteyttä riitta(at)viisaskeho.fi. Kiitos!

    © Viisas Keho Oy