PBSP - keholliset harjoitukset ja rakennelma

Päivä oman itsen ja kehollisuuden äärellä Helsingissä!

Psykomotorisen Pesso Boyden -terapian (PBSP) yksinkertaiset ja selkeät keholliset harjoitukset tarjoavat oivalluksia kehollisista reaktioista ja tunteista erilaisissa tilanteissa. Ne tukevat kehotietoisuuttasi, avaavat ymmärrystäsi ja tukee kykyäsi pitää huolta hyvinvoinnistasi.  Jokainen osallistuu harjoituksiin omia rajojaan kuunnellen ja kunnioittaen. Päivä tarjoaa tilan myös levolle ja rauhoittumiselle. 

Päivän aikana ohjataan myös rakennelmia eli PBSP-terapiaistuntoja.  Rakennelman tavoitteena on luoda korjaava uusi muistijälki, joka tuntuu kehossa ja mielessä helpotuksena. Uusi symbolinen kokemus luodaan yhteistyössä asiakkaan kanssa täyttämään menneisyyden ihmissuhteissa tapahtuneita vaillejäämisiä ja traumoja. Työskentely auttaa hellittämään menneisyyden kipeistä kokemuksista ja avaa uusia mahdollisuuksia toimia ja reagoida elämässä.

Paikka: Asukastalo Kaari, Tilanhoitajankaari 9, 00790 Helsinki.

Aikataulu:  La 16.10.2021 klo 10-17.  Lounastauko noin klo 13-14.

Hinta: Ennakkovaraajan etuhinta 195 € voimassa 15.9.2021 asti. Tämän jälkeen 225 €. Jos haluat työpajassa oman rakennelman, niin lisähinta on 50 €.

Hinnat sisältävät ohjelman, välipalat sekä alv 24%. 

Stipendirahasto: Jos osallistumismaksu on elämäntilanteeseesi nähden liian korkea, ota yhteyttä, niin selvitetään stipendimahdollisuutta.

OHJAAJAT:

Riitta Saarikko ja Demian Seesjärvi 

Lisätietoja Demianista:

www.kehoaani.com

Ilmoittaudun PBSP-päivään 16.10.2021:


    Ilmoittaudun PBSP-päivään 16.10.2021Ilmoittaudun ennen 15.9.2021 ennakkovaraajan etuhinnallaHaluaisin työpajassa oman rakennelmanHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    Saat spostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisestas 2 vrk kuluessa. Jos et saa viestiä, otathan yhteyttä riitta(at)viisaskeho.fi. Kiitos!

    © Viisas Keho Oy