Studio Viisas Keho

PESSO BOYDEN SYSTEM PSYCHOMOTOR (PBSP) KEHOLLISET HARJOITUKSET

Aika:  viisi kertaa klo 17.30-20.30

HUOM! Jos olet kiinnostunut kevätkauden 2021 ryhmästä, ota yhteyttä! Ryhmät suunnitteilla Helsinkiin ja Turkuun, kunhan koronarajoitukset sallivat kokoontumiset.

Paikka Helsingissä: Vauvauinti Kultakalat (liikuntatila), Pellervontie 39, Helsinki

Ohjaajat Helsingissä: Demian Seesjärvi ja Riitta Saarikko

Ohjaaja Turussa: Riitta Saarikko

PBSP:n yksinkertaiset ja selkeät keholliset harjoitukset tarjoavat oivalluksia omasta itsestäsi, kehollisista reaktioistasi ja tunteistasi erilaisissa tilanteissa. Näiden tiedostaminen lisää kehotietoisuuttasi, avaa itseymmärrystäsi ja tukee kykyäsi pitää huolta hyvinvoinnistasi.  

Ryhmä sopii kaikille, jotka haluavat lisätä kehollista itsetuntemusta. Se tarjoaa myös välineitä, jos itse käytät kehotietoisuutta esim. omassa työssäsi. Ryhmä sopii myös, joka haluat tutustua PBSP-terapiaan tai olet kiinnostunut saamaan PBSP-terapiaistuntoja (rakennelmia).

Otamme huomioon koronaturvallisuuden. Ryhmä on pienryhmä ja työskentelemme tilavassa huoneessa.

Hinta: 70 €/kerta. Hinta sis. alv 24%. Tarjolla pientä iltapalaa! 

Voit tulla ensimmäiselle kerralle kokeilemaan, onko tämä ryhmä sinua varten. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmoittautuessasi tiedät, ettet pysty osallistumaan jollekin tapaamiskerralle, ilmoita siitä, niin tästä kerrasta ei maksua. Jos joudut yllättäen jäämään pois tapaamisesta (esim. sairastumisen takia), maksu tästä kerrasta vain omavastuu 15 € (sis alv 24). Jos järjestäjä joutuu peruuttamaan tapaamisen, maksua ei peritä.

Huomaa! Jos osallistumismaksu on elämäntilanteeseesi nähden liian korkea, ota yhteyttä, niin selvitetään stipendimahdollisuutta.

 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN:

Riitta Saarikko

puhelin 050 367 6891

sähköposti: riitta[at]viisaskeho.fi

tai 

Demian Seesjärvi

puhelin 050 411 9914

sposti: demianseesjarvi(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan!