PBSP - keholliset harjoitukset

Itsetuntemusta ja hyvinvointia elokuussa saaristotunnelmissa!

Loppukesän intensiivikurssi sopii sinulle, joka haluat tukea keho-mieliyhteyttäsi. Se tarjoaa myös välineitä ja inspiraatiota, jos itse käytät kehotietoisuutta esimerkiksi omassa työssäsi. 

Psykomotorisen Pesso Boyden -terapian (PBSP) yksinkertaiset ja selkeät keholliset harjoitukset tarjoavat oivalluksia kehollisista reaktioista ja tunteista erilaisissa tilanteissa. Ne tukevat kehotietoisuuttasi, avaavat ymmärrystäsi ja tukee kykyäsi pitää huolta hyvinvoinnistasi.  

Intensiivikurssi sopii myös sinulle, joka haluat tutustua menetelmään, olet kiinnostunut saamaan PBSP-terapiaistuntoja eli rakennelmia tai mietit osallistumista PBSP-terapeuttikoulutukseen. 

Kurssi tarjoaa tilan myös rentoutua luonnonläheisesti saaristomiljöössä. Jokainen osallistuu harjoituksiin omia rajojaan kuunnellen ja kunnioittaen. Lauantain-iltana mahdollisuus nostalgiselle puuveneretkelle (säävaraus). 

Paikka: Västanfjärd, Kemiönsaari.

Aikataulu:  La-su 14.-15.8.2021. Aloitamme la klo 10 ja päätämme kurssin sunnuntaina klo 16.

Hinta: Ennakkovaraajan etuhinta 359 € voimassa 15.6.2021 asti. Tämän jälkeen 385 €.

Hinnat sisältävät ohjelman, lounaat la & su, välipalat la & su & iltapalan la sekä alv 24%. 

Majoitus: Kotimajoitus 35 €/yö, aamiainen 8 € (myös keittiö käytettävissäsi, joten voit kokkailla aamiaisen myös itse.) Halutessasi voit saapua jo perjantaina ja ottaa itsellesi omaa rauhallista aikaa.

Stipendirahasto: Jos osallistumismaksu on elämäntilanteeseesi nähden liian korkea, ota yhteyttä, niin selvitetään stipendimahdollisuutta.

OHJAAJAT:

Riitta Saarikko ja Demian Seesjärvi 

Lisätietoja Demianista:

www.kehoaani.com

Ilmoittaudun PBSP-kesäkurssille 14.-15.8.2021:


    Ilmoittaudun PBSP-kesäkurssille 2021Ilmoittaudun ennen 15.6.2021 ennakkovaraajan etuhinnallaHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    © Viisas Keho Oy