PBSP - keholliset harjoitukset & rakennelma

Itsetuntemusta ja hyvinvointia joulukuussa saaristotunnelmissa!

Kurssi sopii sinulle, joka haluat tukea keho-mieliyhteyttäsi ja suoda pimeänä vuodenaikana viikonlopun oman hyvinvointisi äärelle. Joulukuinen hämärä ja luonnon hiljaisuus tukevat rauhoittumista ja lepoa sekä oman elämän tärkeiden asioiden vahvistamista.

Kurssi tarjoaa myös välineitä ja inspiraatiota, jos itse käytät kehotietoisuutta omassa työssäsi. 

Psykomotorisen Pesso Boyden -terapian (PBSP) yksinkertaiset ja selkeät keholliset harjoitukset tarjoavat oivalluksia kehollisista reaktioista ja tunteista erilaisissa tilanteissa. Ne tukevat kehotietoisuuttasi, avaavat ymmärrystäsi ja tukee kykyäsi pitää huolta hyvinvoinnistasi.  

Viikonloppukurssi sopii myös sinulle, joka haluat tutustua menetelmään, olet kiinnostunut saamaan PBSP-terapiaistuntoja eli rakennelmia tai mietit osallistumista PBSP-terapeuttikoulutukseen. Kurssin aikana ohjaamme ryhmän toiveista riippuen myös PBSP-rakennelmia. 

Kurssi tarjoaa tilan myös rentoutua ja levätä luonnonläheisesti saaristomiljöössä. Jokainen osallistuu harjoituksiin omia rajojaan kuunnellen ja kunnioittaen.

Paikka: Västanfjärd, Kemiönsaari.

Aikataulu:  La-su 4.-5.12.2021. Aloitamme la klo 10 ja päätämme kurssin sunnuntaina klo 16.

Hinta: Ennakkovaraajan etuhinta 359 € voimassa 4.11.2021 asti. Tämän jälkeen ilmoittautuneille hinta on 385 €.

Hinnat sisältävät ohjelman, lounaat la & su, välipalat la & su & iltapalan la sekä alv 24%. 

Majoitus: Kotimajoitus 35 €/yö, aamiainen 8 € (myös keittiö käytettävissäsi, joten voit kokkailla aamiaisen myös itse.) Halutessasi voit saapua jo perjantaina ja ottaa itsellesi omaa rauhallista aikaa.

Stipendirahasto: Jos osallistumismaksu on elämäntilanteeseesi nähden liian korkea, ota yhteyttä, niin selvitetään stipendimahdollisuutta.

OHJAAJAT:

Riitta Saarikko ja Demian Seesjärvi 

Lisätietoja Demianista:

www.kehoaani.com

Ilmoittaudun PBSP-viikonloppuun 4.-5.12.2021:


    Ilmoittaudun PBSP-viikonloppuun 4.-5.12.2021Ilmoittaudun ennen 4.11.2021 ennakkovaraajan etuhinnallaHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    © Viisas Keho Oy