PBSP - keholliset harjoitukset & rakennelma

Iltaryhmä Helsingissä aloittaa elokuussa 2022

Aika:  seitsemän kerran sarja keskiviikkoisin klo 17.30-20.30. Päivämäärät:

24.8. tutustumiskerta, työskentelyn esittely ja kehollisia harjoituksia
7.9.  
21.9.
5.10.
19.10.
2.11.
23.11.
 

Paikka: Vauvauinti Kultakalat, Pellervontie 39, Helsinki

Pienryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat syventää oman sisäisen kasvun matkaasi ja yhteyttä tuntevaan kehoosi. Illat tarjoavat turvallisen pysäkin kääntää huomiota sisäänpäin ja vahvistaa omaa hyvinvointiasi. Illoissa teemme PBSP-kehollisia harjoituksia, minirakennelmia ja täysiä tunnin kestäviä PBSP-rakennelmia. 

Rakennelmassa yksi henkilö saa tilan tutkia syvemmin itselle ajankohtaisia kysymyksiä noin tunnin ajan. Rakennelmassa tärkeää on, että ihminen voi turvassa sanoittaa omassa elämässä tällä hetkellä haasteellista tai hämmentävää asiaa, ja että hän kokee tulevansa kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi oman kokemuksensa kanssa.  Työskentelyssä tutkimme, näyttäytyykö tämän hetken tilanteessa jokin tarve, jota vaille ihminen on aiemmassa kehityksessään jäänyt. Ja löytyykö tapa luoda uusi korjaava symbolinen kokemus “uusi muisto”, joka täyttäisi tämän vaille jäämisen tai korjaisi trauman juuri henkilölle itselleen oikealla tavalla. Kun ihminen saa tunnetason yhteyden vaihtoehtoiseen ja tyydyttävään mahdollisuuteen, miten elämä olisi aikoinaan voinut mennä, tuntuu se kehossa helpotuksena. Samalla nykyhetken vaikeuksien/haasteiden ratkaisemiseen löytyy uusia voimavaroja, mahdollisuuksia ja luovuutta. Huomaa kuitenkin, että mitään “pakkoa” uuden muiston tekemiseksi tietyllä tavalla ei ole. Tärkeintä on, että rakennelman saaja on halukas avoimella mielellä tutkimaan ja lisäämään ymmärrystään oman elämänsä kohdasta ja että tavoitteena on  turvallinen ja tiedostava lopputulos.

Rakennelma-työskentelyssä ryhmän muilla jäsenillä on mahdollisuus toimia roolihenkilöinä, kun uutta vaihtoehtoista kokemusta luodaan. Seuraamalla yhden henkilön matkaa on mahdollisuus peilata ja tutkia oman elämän kysymyksiä. Jokaisella on tila jakaa omista kokemuksistaan rakennelman jälkeen. Teemme myös koko ryhmän kanssa kehollisia harjoituksia, jotka tukevat omaa hyvinvointia ja ydintä.

Hinta: 70 €/kerta. Jos saat henkilökohtaisen rakennelman, niin tästä kokoontumiskerrasta lisähinta 50 € (hinnat sis. alv 24%). Huomaa! Jos olet aikaisemmin osallistunut PBSP-ryhmiini, ensimmäisestä kerrasta 24.8. maksuna vain 10 €. 

Huomaa: Jos maksu on sinun elämäntilanteellesi nyt liian korkea, olethan yhteydessä niin voimme keskustella mahdollisesta stipendialennuksesta.

Peruutusehdot: Voit tulla ensimmäiseen kokoontumiskertaan tutustumaan, ja tämän perusteella päättää, sitoudutko osallistumaan koko kurssiin. Ilmoittautuminen on sitova ja maksu tulee niistä kerroista, jotka viimeistään ennen toista tapaamista ilmoitat sopivan sinulle.  Jos sinulle tulee koronaan/flunssaan liittyvistä oireista johtuva yllättävä este osallistua, tältä kerralta maksuna vain omavastuu 35 €, muissa tapauksissa normaalimaksu (70 €) . Jos järjestäjä joutuu peruuttamaan tapaamisia, maksua ei peruuntuneista kerroista peritä. 

Tarjolla pientä iltapalaa! 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN OHJAAJALLE:

Riitta Saarikko

puhelin 050 367 6891

sähköposti: riitta(at)viisaskeho.fi

Ilmoittaudun mukaan iltaryhmään/ haluan lisätietoja


    Ilmoittaudun PBSP-iltaryhmään, alkaa to 24.8.2022 HelsingissäHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    Jos et saa vastausta 2 vrk sisällä, otathan yhteyttä:

    puhelin 050 367 6891

    sähköposti: riitta(at)viisaskeho.fi

    © Viisas Keho Oy