PBSP - keholliset harjoitukset & rakennelma

Iltaryhmä Helsingissä aloittaa jälleen!

Aika:  kaksi kertaa syyskauden 2021 aikana keskiviikkoisin 17.11. ja 1.12.  klo 17.30-20.30.

Paikka: Vauvauinti Kultakalat, Pellervontie 39, Helsinki

Pienryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat syventää oman sisäisen kasvun matkaasi ja yhteyttä tuntevaan kehoosi. Illat tarjoavat turvallisen pysäkin kääntää huomiota sisäänpäin ja vahvistaa omaa hyvinvointiasi. Illoissa teemme PBSP-kehollisia harjoituksia, minirakennelmia ja täysiä tunnin kestäviä PBSP-rakennelmia. 

Rakennelmassa yksi henkilö saa tilan tutkia syvemmin itselle ajankohtaisia kysymyksiä noin tunnin ajana. Rakennelmassa tärkeää on, että ihminen voi turvassa sanoittaa omassa elämässä tällä hetkellä haastellista/hämmentävää asiaa, ja että hän kokee tulevansa kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi oman kokemuksensa kanssa.  Työskentelyssä tutkimme, näyttäytyykö tämän hetken tilanteessa jokin tarve, jota vaille ihminen on aiemmassa kehityksessään jäänyt. Ja löytyykö tapa luoda uusi korjaava symbolinen kokemus “uusi muisto”, joka täyttäisi tämän vaillejäämisen/korjaisi trauman juuri henkilölle itselleen oikealla tavalla. Kun ihminen saa tunnetason yhteyden vaihtoehtoiseen ja tyydyttävään mahdollisuuteen, miten elämä olisi aikoinaan voinut mennä, tuntuu se kehossa helpotuksena. Samalla nykyhetken vaikeuksien/haasteiden ratkaisemiseen löytyy uusia voimavaroja, mahdollisuuksia ja luovuutta. Huomaa kuitenkin, että mitään “pakkoa” uuden muiston tekemiseksi tietyllä tavalla ei ole. Tärkeintä on, että rakennelman saaja on halukas avoimella mielellä tutkimaan ja lisäämään ymmärrystään oman elämänsä kohdasta ja että tavoitteena on  turvallinen ja tiedostava lopputulos.

Rakennelma-työskentelyssä ryhmän muilla jäsenillä on mahdollisuus toimia roolihenkilöinä, kun uutta vaihtoehtoista kokemusta luodaan. Seuraamalla yhden henkilön matkaa on mahdollisuus peilata ja tutkia oman elämän kysymyksiä. Jokaisella on tila jakaa omista kokemuksistaan rakennelman jälkeen. Teemme myös koko ryhmän kanssa kehollisia harjoituksia, jotka tukevat omaa hyvinvointia ja ydintä.

Hinta: 70 €/kerta. Jos saat henkilökohtaisen rakennelman, niin tästä kokoontumiskerrasta lisähinta 50 €. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuessasi voit kertoa, jos jokin kokoontumisajankohta ei sinulle sovi niin siitä kerrasta ei tule maksua. Muutoin ilmoittautuminen on sitova ja maksu koko sarjasta. Jos sinulle tulee koronaan/flunssaan liittyvistä oireista johtuva este osallistua, tältä kerralta maksuna vain omavastuu 35 €.

Ilmoita myös, jos jo tiedät haluavasi rakennelman syksyn aikana.

Tarjolla pientä iltapalaa! 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN:

Riitta Saarikko

puhelin 050 367 6891

sähköposti: riitta(at)viisaskeho.f

OHJAAJAT:

Riitta Saarikko ja Demian Seesjärvi 

Lisätietoja Demianista:

www.kehoaani.com

© Viisas Keho Oy