PBSP - teoriaa & kehollisia harjoituksia, etäryhmä

Tutustumiskurssilta eväitä syvempään työskentelyyn!
Kolmena iltana, seuraava kurssi elokuussa 2022

Lyhytkurssi tarjoaa perustiedot ja hyödyllistä ymmärrystä, jos haluat saada PBSP-terapiaistuntoja (joko ryhmässä tai yksityisvastaanotolla), olet kiinnostunut PBSP:stä täydennyskoulutuksena tai PBSP-terapeuttiopinnoista.

Lyhytkurssilla käymme läpi psykomotorisen Pesso Boyden -terapian (PBSP) keskeistä teoriaa sekä etätyöskentelyn mahdollistamia kehollisia harjoitteita.

Yksinkertaiset ja selkeät keholliset harjoitukset tarjoavat oivalluksia kehollisista reaktioista ja tunteista erilaisissa tilanteissa. Ne tukevat kehotietoisuuttasi, avaavat ymmärrystäsi ja tukevat kykyäsi pitää huolta hyvinvoinnistasi.  

PBSP poikkeaa monesta muusta terapiamenetelmästä siinä, että terapiaistunnossa asiakkaan on tärkeä ymmärtää työskentelyn tavoitteet ja työskentelytapa. Terapiaistuntoihin on hyvä valmistautua esimerkiksi kehollisten harjoitusten avulla.  Ne opettavat havaitsemaan omia kehollisia reaktiota ja tarpeita tarkemmin.

Etäkurssi toteutetaan vuorovaikutteisena pienryhmänä (max 10 osallistujaa), jossa jokaisella on mahdollisuus kertoa omista kokemuksistaan. Ryhmän työskentely myös edellyttää, että olet valmis pitämään kameraasi päällä ainakin tiettyjen harjoitusten aikana.  Zoom-tapaamisista ei tehdä tallenteita, joten tarkistathan, että voit osallistua zoomeihin alla olevina ajankohtina (toivottavaa, että voit osallistua jokaiseen tai ainakin kahteen kokoontumiskertaan). 

Paikka: Zoom- etäyhteys

Aikataulu:  3 torstai-iltaa

Seuraava ryhmä: 18.8., 25.8. ja 1.9.2022 klo 18-19.30

Hinta:  95 €, sis. alv 24%.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssin järjestäjä peruuttaa kurssin, maksuja ei peritä.

Stipendirahasto: Jos osallistumismaksu on elämäntilanteeseesi nähden liian korkea, ota yhteyttä, niin selvitetään stipendimahdollisuutta.

Ohjaaja: Riitta Saarikko

Ilmoittaudun mukaan PBSP-etäryhmään:


    Ilmoittaudun PBSP-etäryhmään, alkaa to 18.8.2022Haluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostiisi. Jos vahvistusviestiä ei tule, otathan yhteyttä riitta(at)viisaskeho.fi. Kiitos!

    © Viisas Keho Oy