PBSP - teoriaa & kehollisia harjoituksia, etäryhmä

Tutustumiskurssilta eväitä syvempään työskentelyyn!
Seuraava ryhmä maaliskuussa 2022

Lyhytkurssi tarjoaa perustiedot ja hyödyllistä ymmärrystä, jos haluat saada PBSP-terapiaistuntoja (joko ryhmässä tai yksityisvastaanotolla), olet kiinnostunut PBSP:stä täydennyskoulutuksena tai PBSP-terapeuttiopinnoista.

Lyhytkurssilla käymme läpi psykomotorisen Pesso Boyden -terapian (PBSP) keskeistä teoriaa sekä etätyöskentelyn mahdollistamia kehollisia harjoitteita.

Yksinkertaiset ja selkeät keholliset harjoitukset tarjoavat oivalluksia kehollisista reaktioista ja tunteista erilaisissa tilanteissa. Ne tukevat kehotietoisuuttasi, avaavat ymmärrystäsi ja tukevat kykyäsi pitää huolta hyvinvoinnistasi.  

PBSP poikkeaa monesta muusta terapiamenetelmästä siinä, että terapiaistunnossa asiakkaan on tärkeä ymmärtää työskentelyn tavoitteet ja työskentelytapa. Terapiaistuntoihin on hyvä valmistautua esimerkiksi kehollisten harjoitusten avulla.  Ne opettavat havaitsemaan omia kehollisia reaktiota ja tarpeita tarkemmin.

Etäkurssi toteutetaan vuorovaikutteisena pienryhmänä (max 8-10 osallistujaa), jossa jokaisella on mahdollisuus kertoa omista kokemuksistaan. Ryhmän työskentely myös edellyttää, että olet valmis pitämään kameraasi päällä ainakin tiettyjen harjoitusten aikana.  Zoom-tapaamisista ei tehdä tallenteita, joten tarkistathan, että voit osallistua zoomeihin alla olevina ajankohtina (toivottavaa, että voit osallistua jokaiseen tai ainakin kahteen kokoontumiskertaan). 

Paikka: Zoom- etäyhteys.

Aikataulu:  3 torstai-iltaa:

Tammikuussa 2022 aloittanut ryhmä (täynnä): to 27.1. ; 3.2.  ja 10.2. klo 18-19.30

Maaliskuun 2022 ryhmä: to 17.3.; 24.3. ja 31.3. klo 18-19.30 

Hinta:  95 €, sis. alv 24%.

Stipendirahasto: Jos osallistumismaksu on elämäntilanteeseesi nähden liian korkea, ota yhteyttä, niin selvitetään stipendimahdollisuutta.

Ohjaaja: Riitta Saarikko

Ilmoittaudun mukaan maaliskuun 2022 ryhmään:


    Ilmoittaudun PBSP-etäryhmään, alkaa to 17.3.2022Haluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    © Viisas Keho Oy