Kotona kehossa -päivä Tampereella la 7.10.2023

Turvassa omassa kehossa

Kotona kehossa -päivän harjoituksilla voit auttaa kehoasi hellittämään ja mieltäsi rauhoittumaan. Lempeät harjoitukset tarjoavat tilan kuulostella kehoasi, tunteitasi ja omaa ydintäsi.  Kehon hellittäessä myös luovuudelle ja leikille tulee tilaa.

Keholeikki avaa yhteyttä aitoon itseemme ja vapaampaan ilmaisuun ilman suorittamista tai ponnistelua. Voit herätellä elävyyttäsi kaikilla aisteilla! Löytää yhteyttä onnellisuuteen ja keveyteen. Mitä olisikaan saada ilmaa siipien alle tulevana syksynä?

Leikki on voimavara, jota kannattaa vaalia ja herätellä

Jokainen keho on erilainen ja elämme vaihtelevissa olosuhteissa ja tilanteissa. Kun osaat kuunnella kehoasi, voit pitää itsestäsi ja hyvinvoinnistasi huolta seuraten hetki hetkeltä sisäistä karttaasi – missä ikinä oletkaan. Voit luoda elämääsi enemmän iloa, nautintoa, energisyyttä, helppoutta ja merkityksellisyyttä. Samoin opit uusia taitoja käsitellä ja ilmaista tunteita sekä säädellä stressiä.

Päivästä vastaavat Kotona kehossa -valmennuksen kehittäjät Pirjo Salo ja Riitta Saarikko

Me valmentajat – Pirjo Salo ja Riitta Saarikko – olemme työskennelleet kehotietoisuuden parissa 1990-luvulta alkaen. Olemme opiskelleet eri menetelmiä, tutustuneet erilaisiin harjoitusmuotoihin, työskennelleet itsemme kanssa sekä tehneet pitkään asiakastyötä henkilökohtaisesti ja ryhmien kanssa. 

Kotona kehossa -päivässä saat maistinpalan myös Kotona kehossa -valmennuksesta! Mukana päivän ohjaajatiimissämme on Pia Hakamäki, joka opiskelee tällä hetkellä Kotona kehossa -valmentajaksi. Voit lukea lisää Pian ajatuksista hänen blogipostauksestaan: “Matkalla oman elämän valmentajaksi”

Palautetta Pirjon ja Riitan ryhmistä sanottua:

“Olen  harrastanut erilaisia kehollisuuteen liittyviä kursseja jo vuosia, mutta Kotona kehossa -valmennus antoi uusia näkökulmia siihen, miten tunteet ja keho muistoineen liittyvät toisiinsa. Oli hienoa olla mukana näin pitkässä prosessissa, jossa kokemukset syvenivät koko ajan. Ryhmässä oli turvallista käydä keskustelua itsen ja muiden kanssa ja ohjaajat kunnioittivat jokaisen osallistujan erilaisuutta. Tärkeää oli myös ilo ja riemu, jota liikkumisesta sai. Suosittelen kaikille, joita oma hyvinvointi kiinnostaa.” – Anni

“Essential motion -kurssi oli merkittävä minulle, kuten edellisenä kesänäkin. Turvallisella ryhmällä on valtava voima, kun ottaa askelia eteenpäin. Riitta ja Pirjo: te onnistutte sellaisen hyvin luomaan.” -Leena 

Päivästä voit odottaa saavasi:

 • aikaa itsellesi ja turvallisen tilan kuulostella kehoasi
 • inspiraatiota pitää omasta hyvinvoinnistasi huolta
 • kykyäsi vahvistaa kehollista turvaa ja läsnäoloa
 • yhteyttä omaan ytimeesi 
 • kehollista hellittämistä, pidätettyjen tunteiden turvallista kohtaamista
 • luovuutta ja leikkiä
 • yhteyttä omaan potentiaalisi ja tukea aidolle ilmaisullesi
 • voit tulla mukaan sekä ammatillisesta kiinnostuksestasi käsin että halutessasi tukea omaan hyvinvointiisi.

Aika: 

La 7.10.2023 klo 10-17.

Paikka: 

Pyynikki-sali, Setlementti Tampere, Nalkalankatu 12 G, 33200 Tampere.

Hinta:

Ennakkovaraajan etuhinta 175 € (sis alv) , kun ilmoittaudut viimeistään 24.9.2023. Tämän jälkeen hinta 210 € (sis. alv).

Hinta sisältää ohjelman ja välipalan. 

HUOM! Jos hinta on sinun budjettiisi nähden liian korkea, voit kysyä pidennettyä maksuaikataulua tai stipendialennusta erillisellä hakemuksella. Vapaamuotoinen hakemus tulee olla toimitettuna meille spostilla viimeistään 24.9.2023.

Tervetuloa mukaan!

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Riitta Saarikko. puh. 050 3676891, riitta(at)viisaskeho.fi

Pirjo Salo, puh. 040 7552016, pirjo(at)pirjosalo.net

Ilmoittaudun mukaan Kotona kehossa -päivään 7.10.2023:

 


  Ilmoittaudun Kotona kehossa -päivään 7.10.2023Ilmoittaudun ennen 25.9.2023 ennakkovaraajan etuhinnallaHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

   

  Huomaa! Jos et saa meiltä vastausviestiä spostiisi 2 vrk kuluessa ilmoittautumisestasi, otathan yhteyttä: riitta@viisaskeho.fi tai 050 3676891. Kiitos!

  © Viisas Keho Oy