Kotona kehossa -valmentajakoulutuksen avoin kesäpäivä 2022

Tervetuloa juhlistamaan mielen ja kehon yhteyttä kesäiseen päivään Västanfjärdissä!

Kysymme, mitä sinulle kuuluu? Mitä kehosi kaipaa?

Kutsumme sinut Juhlaan, pysähtymään ja antamaan itsellesi huomiota mieltä ja kehoa hoivaten. Päivän aikana tutustumme alkuperäiskansojen viisauteen ja tutkimme neljää arkkityyppiä. Kuulostelemme, miten arkkityypit meitä puhuttelevat ja tunnustelemme niiden liikekieliä. Meissä ihmisissä on aineksia kaikista arkkityypeistä. Saatat tehdä löytöjä, ehkä suhde tuttuun vahvistuu.

Jokin voi uudistua.

Juhlapäivänämme iloitsemme yhdessä mielen ja kehon yhteyden tuottamasta runsaudesta. Päivän päätteeksi kokoonnumme kotiinpaluujuhlaan, jossa saamme ihailla toinen toistemme oivalluksia, jakaa päivän runsautta sekä yksin ja yhdessä tehtyjä löytöjä.

Päivän ohjaavat Kotona kehossa -valmentaja koulutuksessa olevat Pirjo Mikkola ja Kaisu Ohra-aho. Mukana päivässä ovat myös Kotona kehossa -kouluttajat Pirjo Salo ja Riitta Saarikko.

“Olen Pirjo Mikkola, ikuinen opiskelija, tiedon, tunteen ja kokemisen tutkailija. Toimin pitkään opettamisen ja opiskelun polulla tietoon tukeutuen. Sattuma toi minut kahden päivän Essential Motion -kesäkurssille. Siitä alkoi polku, jota olen nyt joitakin vuosia seurannut.

Kokeminen tuli yhä tärkeämmäksi. Salliva, kehon ehdoilla toimiva liike lempeän ohjauksen tukemana antoi ennen kokematonta mielihyvää ja rentoutta. Olen saanut upeita hyvinvoinnin avaimia. Itse luodun liikkeen ja kehon kuuntelemisen avulla lisääntyvää hyvinvointia haluan myös jakaa eteenpäin. Tervetuloa mukaan juhlimaan kehon ja mielen yhteyttä ja eheyttävään liikkeen voimaa!”

“Olen Kaisu Ohra-aho. Liikkuminen ja liike on aina ollut kiinnostuksen kohteeni. Se kuljetti minut liikunnan harrastamisen pariin ja siitä tuli minulle työ. Liike, liikkuminen ja kehollisuus ovat olleet keskiössä koko ajan. Suhteeni näihin on kuitenkin ollut suorittava ja arvioiva, omaan kehooni ja itseeni vaativa.  Olen elänyt kehossa, joka on kipuileva ja kireä. Kehon viestejä tulkitsin tarpeeksi liikkua tehokkaammin.

Nyt opettelen uudenlaista tapaa olla kotona kehossani. Tunne on kuin kesäinen ilta saunan jälkeen villasukat jalassa terassilla kuunnellen tuulen suhinaa ja lintujen laulua. Lämmin ja rauhallinen. Ikioma kokemukseni. Olen siellä missä minun kuuluukin olla ja tänne voin aina palata. Oman kehoni turvaan. Olet tervetullut yhdessä löytämään ja kotiutumaan!”

Sydämellisin terveisin
Kaisu ja Pirjo

Kenelle: Kokemuksellinen päivä on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat osallistuneet aiemmin Essential Motion -ryhmiin tai Kotona kehossa -valmennukseen.

Aika: 26.7.2022 klo 10-17. 

Paikka: Västanfjärd, Kemiönsaari.

Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 120 € 1.6.2022 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 140 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaat ja välipalat (sis. alv).

Majoitus: Kotimajoitus (alkaen 35 €/yö). Aamiainen 8 €. Ilmainen telttapaikka mahdollinen. Voit saapua jo ma-iltana.

Stipendirahasto: Jos kurssin hinta on elämäntilanteesesi ja budjettiisi nähden liian korkea, kirjoita vapaamuotoinen hakemus perusteluineen. Toimita hakemus riitta(at)viisaskeho.fi -osoitteeseen viimeistään 15.6.2022 mennessä.

Lisätiedot:

riitta(at)viisaskeho.fi (käytännön asiat).

Sisällöstä voit kysyä ohjaajilta:

pirimikkola@gmail.com tai kaisu.ohra-aho@hoitohuonekivuton.fi

Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudun Kotona kehossa -valmentajakoulutuksen kesäpäivään:


    Ilmoittaudun kotona kehossa -päivään 26.7.2022Ilmoittaudun ennen 1.6.2022 ennakkovaraajan etuhinnallaHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    © Viisas Keho Oy