Essential Motion -kesäkurssi saaristossa 2021

Kutsu itsesi keholeikkiin rennon vapauttavalle lomalle!

KURSSI ON TÄYNNÄ, MUTTA VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE. ILMOITAMME SINULLE VÄLITTÖMÄSTI, JOS PAIKKOJA VAPAUTUU.

Kurssin kotoisa tunnelma ja harjoitukset tarjoavat turvallisen tilan kuulostella kehoasi, tunteitasi ja sydäntäsi! Saat aikaa kääntää huomiota elämäsi tärkeisiin kysymyksiin ja herätellä luovuuttasi koko kehollasi. Liikkuen ja ehkä myös kirjoittaen, laulaen, piirtäen?

Keholeikki avaa yhteyttä aitoon itseemme ja vapaampaan ilmaisuun ilman suorittamista tai ponnistelua. Kurssi tarjoaa tilan kohdata tunteita ja tulla kohdatuksi ja hyväkysytyksi juuri sinuna. Voit kääntää huomiotasi sisäänpäin itseesi tai toisaalta  liikkua, tanssia ja leikkiä yhdessä toisten kanssa –  antaa tilaa elävyydellesi kaikilla aisteillasi. Löytää  yhteyttä onnelliseen, huolettomaan lapsuuteen!

Leikki on voimavara, jota kannattaa vaalia ja herätellä….

Liikumme myös luonnossa ja teemme nostalgisen puuveneretken lähisaarille.

Aika: 28.-29.7.2021, aloitamme keskiviikkona klo 10 ja kurssi päättyy torstaina klo 18. Voit mieluusti saapua jo ti-iltana ja laskeutua kurssin tunnelmaan rauhassa.

Paikka: Västanfjärd, Kemiönsaari.

Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 255 € 1.6.2021 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 280 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaat ja välipalat (sis. alv).

Majoitus: Kotimajoitus (35 €/yö). Aamiainen 8 €. Jokaiselle on oma huone, ilmainen telttapaikka mahdollinen.

Stipendirahasto: Jos kurssin hinta on elämäntilanteesesi ja budjettiisi nähden liian korkea, kirjoita vapaamuotoinen hakemus perusteluineen. Toimita hakemus riitta(at)viisaskeho.fi -osoitteeseen viimeistään 15.6.2021 mennessä.

Ohjaajat: Pirjo Salo & Riitta Saarikko

PIrjo ja Riitta ovat Kotona kehossa -valmennuksen kehittäjät, Rosen-terapeutteja ja Essential Motion -ohjaajia

Lisätiedot:

riitta(at)viisaskeho.fi tai pirjo(at)pirjosalo.fi

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudun kesäkurssille:


    Ilmoittaudun kesäkurssille 2021Ilmoittaudun ennen 1.6.2021 ennakkovaraajan etuhinnallaHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    © Viisas Keho Oy