Iloa, tietoa & voimaa erityisherkkyydestä

Kesäinen erityisherkkyyspäivä saaristossa

“Luonto on minulle henkireikä. Luonto vastaanottaa minut aina, oli tilanne mikä tahansa. Luonto tarjoaa rauhaa ja visuaalista herkkua, jota on pakko saada säännöllisesti. Luonto jaksaa ihmetyttää ja ilahduttaa.”

Päivän aikana teemme näkyväksi omaa erityisherkkyyttämme, tunnistamme sen haasteita ja omia voimaantumisemme muotoja. Tavoitteena on nähdä erityisherkkyys voimavarana ja rikkautena omassa elämässämme. 

Saariston kesäisessä ympäristössä erityisenä teemanamme on hyvä vapaa-aika ja sen edistäminen. Teemme runsaasti erilaisia harjoituksia, myös luonnossa. 

Ohjelma:

10:00 Aloitus, esittely, voimavara-kortti

10:30 HSP-rata

11:15 Haasteiden tunnistamisen pesät

12:00 Voimaantumisen elementit

12:45 Lounas

13:45 Erityisherkän hyvä vapaa-aika

15:15 Kahvi/tee

15:30 Luonto voimavarana

17:00 Päätös

Päivän ohjaa Hannu Sirkkilä (YTT, FM, aikuiskouluttaja, työnohjaaja). Hannu on myös kirjailija, joka on tänä vuonna julkaissut kirjan Erityisherkkien elämää, vapaa-aika palautumisen, voimaantumisen ja ilon lähteinä. Lue lisää Hannun työskentelystä

Kenelle: Kokemuksellinen päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat ottaa oman herkkyytesi entistä enemmän voimavaraksi elämääsi.

Aika: Ke 26.7.2023 klo 10-17. 

Paikka: Västanfjärd, Kemiönsaari.

Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 165 € 15.6.2023 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 190 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaat ja välipalat (sis. alv). Huomaa myös edullisempi pakettihinta, jos jatkat EM-kesäkurssille 27.-28.7. Ks. Lisätiedot ja ilmoittautuminen kesäkurssille

Majoitus: Kotimajoitus (alkaen 35 €/yö). Aamiainen 9 €. Ilmainen telttapaikka mahdollinen. Voit saapua jo ti-iltana.

Stipendirahasto: Jos kurssin hinta on elämäntilanteesesi ja budjettiisi nähden liian korkea, kirjoita vapaamuotoinen hakemus perusteluineen. Toimita hakemus riitta(at)viisaskeho.fi -osoitteeseen viimeistään 15.6.2023 mennessä.

Lisätiedot:

riitta(at)viisaskeho.fi (käytännön asiat).

Sisällöstä voit kysyä ohjaajalta:

hannu.sirkkila@gmail.com

Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudun Hannu Sirkkilän ohjaamaan erityisherkkyyspäivään:


    Ilmoittaudun erityisherkkyyspäivään 26.7.2023Ilmoittaudun ennen 15.6.2023 ennakkovaraajan etuhinnallaHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

     

    Huomaa! Jos et saa kuittausta ilmoittautumisestasi spostiisi 2 vrk kuluessa ilmoittautumisestasi, ota yhteyttä riitta@viisaskeho.fi tai  050 3676891. Kiitos!  (Joskus spostit voivat kadota roskaposteihin tms.)

    © Viisas Keho Oy