Essential Motion -kesäkurssi saaristossa 2023

Onko sinussa herkkyyttä tai puolia, joiden ei ole tilaa tulla esiin omassa arjessasi?

Kurssin lempeät harjoitukset tarjoavat tilan kuulostella kehoasi, tunteitasi ja sydäntäsi. Saat aikaa kääntää huomiota elämäsi tärkeisiin kysymyksiin ja herätellä luovuuttasi luonnon äärellä. Liikkuen ja ehkä myös kirjoittaen, laulaen tai piirtäen.

Keholeikki avaa yhteyttä aitoon itseemme ja vapaampaan ilmaisuun ilman suorittamista tai ponnistelua. Kurssi tarjoaa tilan kohdata tunteita ja tulla kohdatuksi ja hyväksytyksi juuri sinuna. Voit kääntää huomiotasi sisäänpäin itseesi tai toisaalta liikkua, tanssia ja leikkiä yhdessä toisten kanssa – herätellä elävyyttäsi kaikilla aisteilla! Löytää yhteyttä onnellisuuteen ja keveyteen.

Leikki on voimavara, jota kannattaa vaalia ja herätellä.

Liikumme myös luonnossa ja teemme nostalgisen puuveneretken lähisaarille (säävaraus).

Haluatko tutkia omaa herkkyyttäsi lisää? Tule mukaan myös kesäkurssin etkopäivään ke 26.7.! Etkopäivän ohjaa Hannu Sirkkilä. Lue lisää etkopäivästä…

Aika: 27.7.-28.7.2023, aloitamme torstaina klo 10 ja kurssi päättyy perjantaina klo 18. Voit mieluusti saapua jo edellisenä iltana ja laskeutua kurssin tunnelmaan rauhassa (tai osallistua myös etkopäivään ke 26.7.).

Paikka: Västanfjärd, Kemiönsaari.

Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 275 € 15.6.2023 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 295 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaat ja välipalat (sis. alv).

Huomaa! Edullinen hinta etko-päivä & kesäkurssi (26.7.-28.7.) yhteishintaan ennakkovaraajan etuhinnalla yht. 385 € (15.6. jälkeen ilmoittautuneille 405 €).

Majoitus: Kotimajoitus (35 €/yö). Aamiainen 9,50 €. Jokaiselle on oma huone, ilmainen telttapaikka mahdollinen.

Stipendirahasto: Jos kurssin hinta on elämäntilanteesesi ja budjettiisi nähden liian korkea, kirjoita vapaamuotoinen hakemus perusteluineen. Toimita hakemus riitta(at)viisaskeho.fi -osoitteeseen viimeistään 15.6.2023 mennessä.

Ohjaajat: Pirjo Salo & Riitta Saarikko

PIrjo ja Riitta ovat mm. Kotona kehossa -valmennuksen kehittäjät, Rosen-terapeutteja ja Essential Motion -ohjaajia.

Lisätiedot:
riitta(at)viisaskeho.fi tai pirjo(at)pirjosalo.fi

Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudun Essential Motion -kesäkurssille 2023:


    Ilmoittaudun kesäkurssille 27.-28.7.2023Ilmoittaudun myös etkopäivään 26.7.edullisella yhteishinnallaIlmoittaudun ennen 15.6.2023 ennakkovaraajan etuhinnallaHaluan lisätietoja, ota minuun yhteyttä

    Huomaa! Jos et saa 2 vrk sisällä ilmoittautumisestasi kuittausta spostiisi, otathan yhteyttä riitta(at)viisaskeho.fi. Kiitos!

    © Viisas Keho Oy