Onko elämässäsi joillekin asioille tullut eräpäivä?

Riitta SaarikkoOlen Riitta Saarikko. Vuodesta 2001 alkaen olen tukenut päätyökseni ihmisten sisäistä kasvua. Uskon, että aito ja arvostava kohtaaminen – kuulluksi ja nähdyksi tuleminen – on ihmiselle ensiarvoisen tärkeää.

Uskon, että elämässä ei ole tarkoitus vain selvitä ja suorittaa. Maailma tarvitsee meissä olevaa intohimoa tehdä asioita, jotka tuntuvat sydämessä merkityksellisiltä. Jos katsot ympärillesi, huomaat, miten moni asia maailmassa kaipaa pienen ihmisen merkittävää panosta.  Uskon myös, että voimme olla muutoksentekijöitä voiden hyvin ja ilolla!

Millainen muutoksentekijä sinä olet?

Oman laajemman potentiaalin käyttöönotto vaatii kuitenkin rohkeutta! Se vaatii kykyä kohdata tunteita, taitoa pitää huolta itsestä ja omista haavoittuneista osista sekä kykyä johtaa itseä. Oma menneisyys – henkilökohtainen kantapääopistomme – voi olla suurin opettajamme elämässä. Elämä voi olla kuin kukka, jonka terälehdet avautuvat auringossa. Astut yhä enemmän omaan voimaasi, tiedostaen oman erityisyytesi ja tehden asioita, jotka tuottavat syvää tyydytystä.

Minun intohimoni on auttaa ihmisiä tiedostamaan omaa potentiaaliaan! Haluan myös auttaa sinua syventämään yhteistyötä oman kehosi kanssa. Keho auttaa sinua kuuntelemaan tunteitasi ja sydäntäsi.  Keho on kotimme, ja kun kodista pitää hyvää huolta, siellä on hyvä olla. Kehon avulla myös ilmaisemme luovuuttamme ja teemme asioita. Kehon krempat ja vaivat voivat myös opettaa meille elämästä syvempää viisautta.

Kuka sinä olet tai voisit olla?

Yhteistyö kanssani on luottamuksellista, luovaa, sallivaa ja kohtaavaa.

Riitta Saarikko
kehotietoisuusvalmentaja, työnohjaaja STOry, maat.metsät. tri