ETSITKÖ TYÖHYVINVOINTIIN LUOVAA OHJELMAA?

park-192348_1920MINDFULNESS

(1-1,5 h/kerta) – helppoa ja rentouttavaa

Mindfulness-harjoitteita ja rentouttavaa, yksinkertaista liikettä. Koe hidastamisen, lempeän liikkeen ja läsnäolon hyvää tekevä vaikutus ryhmässä!
* Hyödyt: stressinhallintaan, rentoutumiseen, unen laadun parantamiseen, keskittymiskyvyn vahvistamiseen, mielen ja kehon virkistämiseen.
* Sopii: yrityksille työhyvinvointi-ohjelmiin, järjestöjen ja yhdistysten ohjelmatarjontaan, kuntoutumis-ja stressinhallintaryhmille.

VIRTAA TYÖHYVINVOINTIIN!

Koulutus tarjoaa pysäkin, jossa jokainen voi tarkastella omaa työhyvinvointiaan. Ideana on nähdä oma tilanne selkeästi ja tukea oivalluksia, miten henkilökohtaisia tavoitteita, jaksamista, inspiraatiota sekä ammatti-identiteettiä voi tukea ja vahvistaa.
Tapahtuma voi olla yksittäinen tai ryhmä voi kokoontua teeman äärelle sovitun määrän kertoja. Työkykyä tarkastellaan Työterveyslaitoksen listaamien osatekijöiden avulla. Koulutus toimii parhaimmillaan ongelmia ennaltaehkäisevänä ja oman elämän johtajuutta tukevana.
Ohjelmassa myös rentouttavia harjoituksia ja kevyttä liikettä.

IRTIOTTO LUOVUUTEEN – inspiraatiopäivä (2-4 h)

Haetteko uutta inspiraatiota tekemiseenne? Inspiraatiopäivän tavoitteena on herätellä luovaa ajattelua ja ideoita, kun tavoitteena on jonkin uuden aloittaminen tai vanhan uudistaminen. Sovitaan päivän tarkemmasta sisällöstä tarpeidenne mukaan.
Ks. myös ”TEEMOJA RYHMILLE”