RYHMILLE

Etsitkö ohjelmaa asiakkaillesi, henkilökunnallesi,
järjestösi tai instituuttisi ohjelmaan?

ESSENTIAL MOTION®
vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä:

  • opettaa pitämään itsestä parempaa huolta
  • rentouttaa, elävöittää ja vahvistaa kykyä olla tässä hetkessä
  • lisää vuorovaikutus- ja johtajuustaitoja

Valitse ryhmällesi sopiva taso ja fokus, ks. alla:

 

Tutustu Essential Motioniin.
Menetelmän kehittäjä Karen Roper.

ESSENTIAL MOTION® LIGHT (1-1,5 h/kerta)
– helppoa ja rentouttavaa
Mindfulness-harjoitteita ja rentouttavaa, yksinkertaista liikettä. Koe hidastamisen, lempeän liikkeen ja läsnäolon hyvää tekevä vaikutus ryhmässä!
Hyödyt: Stressinhallintaan, rentoutumiseen, unen laadun parantamiseen, keskittymiskyvyn vahvistamiseen, mielen ja kehon virkistämiseen.
Sopii: yrityksille työhyvinvointi-ohjelmiin, järjestöjen ja yhdistysten ohjelmatarjontaan, kuntoutumis-ja stressinhallintaryhmille, liikuntaharrastusta aloitteleville, harrastajille.

ESSENTIAL MOTION® BASIC (2 h, päivä tai viikonloppu)
Leikkisä, vaivaton ja spontaani liikeilmaisu on lapsille luonteenomaista. ESSENTIAL MOTION® BASIC auttaa tutustumaan omaan liikekieleen, sen rajoituksiin ja mahdollisuuksiin turvallisessa ilmapiirissä, sallien jokaisen yksilöllisyyden. Se herättelee lapsenomaista eloisaa liikkeen iloa ja läsnäoloa! Harjoitukset lisäävät yhteyttä omaan itseen, aitouteen sekä vahvistavat toisia kunnioittavaa vuorovaikutusta.
Hyödyt: Vahvistaa itsetuntemusta, iloa kehollisuudesta ja liikkumisesta, läsnäolotaitoja, vuorovaikutustaitoja, tunteiden käsittelytaitoja, kehon ja mielen yhteyttä, luovuutta.
Sopii: Omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, inspiraation lähteeksi ja työhyvinvoinnin tueksi mm. ihmissuhdealoilla toimiville ja kehoaan ilmaisun välineenä käyttäville. Esimerkiksi opistojen ohjelmiin!

ESSENTIAL MOTION® PROFESSIONAL (sovitusti tapaamisia)
Sopii: Täydennyskoulutukseksi tai työnohjaukseksi ihmissuhdealoille tai kehoa ilmaisun välineenä käyttäville. Keskitymme ammatin kannalta tärkeiden taitojen käsittelyyn.
Hyödyt: Stressinhallintaan, tunteiden käsittelyyn ja oman kuormittumisen ehkäisemiseen, johtajuuskysymyksiin, omaan ilmaisuun ja esiintymistaitoihin. Opetamme, miten keho ja kyky olla läsnä voivat olla voimavarasi ja tukesi omassa ammatissasi.

AIKUISTEN SATUJUMPPA (1h/ sovittu määrä kertoja)
Tuntiin kuuluu helppoja ohjattuja liikkeitä, pehmeitä venytyksiä, vapaamuotoista tanssahtelua sekä ohjattu rentoutuminen. Taustalla on mukavaa musiikkia.
Sopii: Kaikille kunnosta riippumatta.
Hyödyt: Leppoisa, leikkisä tunnelma keventää niin mieltä kuin kehoa! Kurssi parantaa notkeutta ja tasapainoa sekä ohjaa kuuntelemaan omaa kehoa. Rentoutumiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä spontaanin ilon herättelyyn.

Herätä kehosi lempeällä liikkeellä läsnäoloon!

MINDFULNESS, KEHOTIETOISUUS JA RENTOUTUMINEN
Kurssi antaa eväitä tietoiseen hyväksyvään läsnäoloon myös omassa arjessa. Ohjelmassa myös vahvistavia mielikuvamatkoja, rentoutumis- ja kehotietoisuusharjoituksia.
Sopii: Kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille.
Hyödyt: Rentoutuminen, stressin hallinta, keskittyminen, keho-mieliyhteyden sekä itsetuntemuksen vahvistuminen.

MINDFULNESS JA KOSKETUS (1,5 h/sovittu määrä kertoja tai esim. 6 h/1 päivä)
Lyhytkurssilla opitaan kunnioittavan, kuuntelevan ja läsnä olevan kosketuksen periaatteita. Taitoja voi soveltaa perheenjäsenille tai antamaan työkaverille rentouttava hetki!

ASTU ESIIN! SELKEYTTÄ ILMAISUUN (1,5 h/ sovittu määrä kertoja)
Haluatko vahvistaa esiintymisen iloa ja ilmaista itseäsi aidosti ja vapautuneesti? Onko keho sinulle liittolainen vai pelkäätkö, että se pettää sinut kriittisellä hetkellä? Haluatko nauttia enemmän esiintulostasi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa? Kurssilla käsittelemme innostavan ja selkeän esityksen rakentamista. Vahvistamme kehotietoisuutta, otamme sen tueksi ilmaisuun ja turhan jännityksen selättämiseen. Tutustumme kehon kieleen, liikumme ja teemme myös rentouttavia harjoituksia. Harjoittelemme ilmaisua turvallisessa tilassa, vahvistaen itsetuntemusta ja kunnioittaen jokaisen ainutlaatuisuutta. Kurssilla voit harjoitella sellaista, mikä itselle ei ehkä ole niin luontaista – ketään ei nolata!